VISITEU EL NOSTRE

BLOG

I CONEGUI LES NOVETATS

SÚPER SORTEIG 50 ANIVERSARI!

17-May. Categoria:Info camping

Tens una foto de les teves vacances al càmping? Vols guanyar un dels 16 premis per gaudir d'unes vacances al càmping? Segueix llegint aquest post i t'ho expliquem tot perquè puguis ser un dels 16 afortunats!

En motiu del 50è aniversari, hem decidit fer un sorteig de nits de càmping. Ens encanta veure les fotos de les vostres vacances al càmping al llarg dels anys i per això, volem que aquestes fotos surtin a la llum!
Us proposem entrar a la web que hem creat per a aquest concurs, on simplement us haureu de donar d'alta amb un nom, mail i contrasenya (no farem servir les vostres dades per a res més, que per contactar-vos en cas de resultar guanyadors) i un cop estigueu donats d'alta, podreu pujar una foto per participar-hi o si ho preferiu, votar per les fotos de la resta de participants que més us agradin. Podeu votar totes les vegades que vulgueu, sempre que siguin fotos diferents. També podeu participar amb tantes fotos com vulgueu. Com més boniques o especials siguin les fotos, més possibilitats tindreu que la resta de persones votin la vostra foto! Hi podeu participar durant tota la temporada, tancarem la pàgina del concurs el 31 d'octubre i anunciarem les 16 fotos més votades l'1 de desembre. Us deixem l'enllaç directe a la web perquè pugueu llegir les bases del concurs i els premis.
Ens fa molta il·lusió poder donar aquests premis i per això us animem a participar-hi! Molta sort!
www.fotocampingaquarius.com

Comentaris: 0