Boekingsvoorwaarden - Camping Aquarius

Reserveringsvoorwaarden

1) De reservering is geldig vanaf het moment van de bevestiging door de camping, na acceptatie van de reserveringsvoorwaarden door de klant, en is definitief vanaf het moment dat de vooruitbetaling van € 100,- voor standplaatsen of € 300,- voor de huur van een accommodatie ontvangen is.

2) Het is mogelijk een bepaald standplaatsnummer te reserveren. Deze dienst is alleen beschikbaar voor standplaatsen, niet voor accommodaties, en na betaling van het niet restitueerbare “tarief voor plaatsgarantie” van € 35,- (€ 75,- als de aankomstdatum in juli of augustus is). Niet compatibel met het gebruik van ACSI, CKE of CampCard.

3) Voor de reservering van een accommodatie (Tauró, Tonyina, Pelaia, Pop, Rap, Gamba, Anxova) dient de rest van de totaalprijs van het verblijf 30 dagen voor de aankomstdatum te zijn betaald.

Als de reservering binnen de laatste 30 dagen voor de aankomstdatum wordt gedaan, dient de klant het gehele bedrag van het verblijf binnen een termijn van een week te betalen.

Als niet wordt voldaan aan deze aangegeven betalingstermijnen, wordt de reservering automatisch geannuleerd. Camping Aquarius verstuurt geen herinnering bij het verlopen van de termijn. Als de tweede termijn niet wordt betaald, wordt het eerst betaalde bedrag niet gerestitueerd.

Bij aankomst dient een borg van € 150,- in contanten te worden betaald.

4) Alle wijzigingen in de reservering zijn onderhevig aan de beschikbaarheid. Voor een wijziging van de data of categorie van de standplaats, waarbij er geen sprake is van een kortere verblijfsduur, worden geen kosten in rekening gebracht. In het geval van een kortere verblijfsduur dient de klant het bedrag dat gelijk staat aan 20% van de prijs van het in mindering gebrachte aantal nachten te betalen, tenzij er een Annuleringsverzekering is afgesloten. Voor een wijziging in een reservering met een “plaatsgarantie” wordt een tarief van € 50,- in rekening gebracht.

5) Wanneer de klant de reservering annuleert, raakt hij of zij de vooruitbetaling kwijt. De annulering dient te allen tijde schriftelijk te worden gedaan.

6) Specifieke annuleringsvoorwaarden met betrekking tot COVID-19: indien de klant niet op de camping kan verblijven vanwege mobiliteitsbeperkingen, de verklaring van risicogebied of het uitroepen van de noodtoestand, kan de klant de reservering kosteloos verzetten naar een latere datum met behoud van het tegoed dat betaald is voor deze reservering.

7) Op het moment van reserveren bieden wij de klant de mogelijkheid om een “Annuleringsverzekering” af te sluiten. Het is niet mogelijk deze op een later moment af te sluiten.

Tarieven voor een Annuleringsverzekering:

Voor verblijf op een standplaats: € 1,- per nacht. Voor verblijf in een accommodatie: € 3,- per nacht.

Geldig in geval van ernstige ziekte of ongeval, overlijden van een familielid, ongeval of diefstal van uw voertuig of caravan tijdens uw reis naar de camping, verlies van baan, uitstel of wijziging van vakantiedata door de werkgever.

Annuleringen vóór de aankomstdatum: Restitutie van de totale vooruitbetaling, met uitzondering van het tarief voor plaatsgarantie (€ 35,- of € 75,-). Voor de accommodaties wordt van het restitutiebedrag het bedrag van de eerste gereserveerde nacht afgetrokken.

Annuleringen tijdens het verblijf, wanneer het hele bedrag is betaald: Restitutie van het betaalde bedrag voor het deel van het verblijf dat wordt geannuleerd.

Voor de uitkering van de Annuleringsverzekering dient de klant binnen een maximale termijn van 24 uur na de voltrekking van de reden waardoor de klant geen gebruik kan maken van de reservering, de camping schriftelijk op de hoogte te stellen van de annulering, met bijsluiting van bewijzen.

8) Wanneer de camping de reservering annuleert, wordt 100% van de vooruitbetaling terugbetaald. Deze annulering geeft in geen enkel geval recht op het ontvangen van rente of schadevergoeding.

9) Als de gereserveerde accommodatie niet op de afgesproken dag van aankomst of maximaal tot de volgende dag om 18.00 uur in gebruik wordt genomen, vervalt de reservering en kan de directie vrijelijk beschikken over de standplaats of de accommodatie. Er is geen sprake van restitutie van de vooruitbetaling.

Als een klant van tevoren een vertraging van aankomst doorgeeft, dient hij/zij de complete prijs te betalen voor de dagen dat de standplaats of accommodatie wordt vrijgehouden.

10) Als de klant vóór de reserveringsdatum of in de nacht aankomt, wordt de overnachting met caravan of camper op het parkeerterrein van de receptie in rekening gebracht als een verblijf op “standplaats type C”.

11) Als de klant de camping verlaat vóór de gereserveerde vertrekdatum, wordt 40% van de totaalprijs in rekening gebracht voor de diensten die niet zijn gebruikt.

12) De maximale bezetting is als volgt: 6 personen per standplaats, 4 volwassenen (of 2 volwassenen en 3 kinderen) in de mobilhomes en appartementen, en 2 personen per “vissershut”.

13) Huisdieren (max. 3) zijn alleen toegestaan op specifieke standplaatsen. Zij zijn in geen enkel geval toegestaan in de accommodaties die wij verhuren.

14) De accommodaties worden geheel uitgerust verhuurd (incl. beddengoed en handdoeken) en de klant dient hiermee verantwoordelijk om te gaan. Bij schade aan objecten wordt de waarde ervan afgetrokken van de betaalde borg. Bij verlies van de sleutel wordt € 10,- in rekening gebracht.

15) Houd er rekening mee dat bepaalde aanbiedingen of speciale tarieven met een kortingskaart of -bon gepaard gaan met speciale reserveringsvoorwaarden (meestal kan er geen “plaatsgarantie” worden afgesloten). Raadpleeg bij aanbiedingen eerst de voorwaarden.

16) De reservering is persoonlijk en niet overdraagbaar. Overdracht aan andere personen is alleen mogelijk met de uitdrukkelijke toestemming van de directie van de camping.

De directie van Camping Aquarius